Koppeling Cyclesoftware

Wij hebben de wensen van de Tweewielerbranche vertaald naar een compleet nieuwe webshop in combinatie het automatiseringspakket Cyclesoftware.

Steeds meer leveranciers kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van de branchestandaard van stichting DST (Digitaal Samenwerken Tweewielerbranche). Hierdoor was er voor CycleSoftware en Stichting DST alle reden om de samenwerking in praktijk te brengen.

In Webdesignkampioen werd een betrouwbare partner gevonden. Wij hebben de wensen van de Tweewielerbranche vertaald naar een compleet nieuwe webshop in combinatie het automatiseringspakket Cyclesoftware. Dit pakket is niet alleen als artikelstandaard handig, maar voor de dealers is het een regelrechte uitkomst. De DST standaard geeft een uniforme opbouw en benaming van de bestanden. En dat voor alle artikelen. “Binnenbanden worden geen bib, biba of bnb genoemd, maar simpelweg altijd ‘binnenband’. Een grote stap voorwaarts in de professionalisering van onze branche.”

Inmiddels hebben wij al een aantal mooie webshops opgeleverd die volgens het nieuwe concept gebouwd zijn. Dus volledig volgens de nieuwe DST standaard en daarbij ook gekoppeld aan de automatisering van Cyclesoftware.

In de webshop kan de klant zelf, per locatie en realtime, de meest actuele voorraad bekijken. Deze informatie komt direct uit het Cyclesoftware programma.

Webdesignkampioen heeft er voor gezorgd dat binnen twee weken nadat Cyclesoftware met de DST standaard is gestart er een complete shop online staat.

De webshopkoppeling bevat onder andere:

– Tweewielervoorraad met realtime voorraadstatus
– Artikelvoorraad met realtime voorraadstatus
– Leveranciersvoorraad indicatie
– Winkelprijs of webshopprijs
– Complete productinformatie incl. DST productgroepen en foto’s
– Vrije velden
– De webshopbestelling komt binnen in CycleSoftware met bestelde producten en klantgegevens

Scroll Up
Plaats uw naam
Plaats uw email
Plaats uw bericht
Vul de verplichte velden in
Bedankt voor uw bericht